VERZENDING & BEZORGING

Wanneer kan ik mijn bestelling thuis verwachten?      
Wanneer wij jouw bestelling hebben ontvangen, pakken wij je nieuwe aankoop zorgvuldig in, zodat deze niet kan beschadigen in het verzendproces én dat je blij wordt als je het pakketje opent! Heb je een bestelling geplaatst op een doordeweekse dag? Dan duurt het meestal 2-3 werkdagen voordat het op het aangegeven adres wordt afgeleverd.

Kan ik mijn pakketje volgen? 
Wij snappen natuurlijk dat jij zo snel mogelijk je bestelde item in huis wilt hebben! In de verzendbevestiging die je van ons ontvangt zit een Track & Trace code waarmee je kunt zien hoe laat je pakketje bij jou thuis wordt geleverd.

Veilige verzending?  
Zodra wij jouw bestelling hebben overgedragen aan een postlocatie ontvang je een verzendbevestiging per e-mail. In deze e-mail vind je een link naar de Track & Trace van jouw bestelling. Op deze manier kun jij je bestelling volgen en weet je precies wanneer deze wordt afgeleverd.

Ben je niet thuis?     
Heb je de bezorger gemist? Geen zorgen! Wanneer je niet thuis bent om je pakketje in ontvangst te nemen, dan probeert de bezorger je pakket af te geven bij de buren. Als dit ook niet lukt, dan bezorgen zij het pakketje dezelfde dag bij de dichtstbijzijnde postlocatie. Met het afhaalbericht dat je in je brievenbus hebt gekregen, kun je jouw pakketje de eerst volgende dag bij de aangegeven locatie ophalen. Heb je geen afhaalbericht ontvangen? Controleer dan jouw Track & Trace link die je via de mail hebt ontvangen!

Je hebt 7 dagen de tijd om je pakket bij de aangegeven locatie op te halen. Als je het pakket niet binnen 7 dagen ophaalt, dan wordt het pakket naar ons teruggestuurd. Neem in dit geval dan contact met ons op.

Is mijn pakket vertraagd?     
De bezorger streeft ernaar om jouw bestelling binnen 2-3 werkdagen te bezorgen. Helaas komt het voor dat een bestelling is vertraagd. Wij vinden dit vanzelfsprekend heel erg vervelend, maar hebben hier helaas geen enkele invloed op.

Is je bestelling na een week na de verwachte leverdatum nog steeds niet afgeleverd? Neem dan even contact met ons op.